Uw winkelwagen bevat nog geen artikelen

Welkom in de Qbuzz webshop

 

Van alle Qbuzz medewerkers die regelmatig klantcontact hebben verwachten wij dat ze bedrijfskleding dragen zodat wij als Qbuzz voor de klant duidelijk herkenbaar zijn. Op deze site vind je alle informatie betreffende de Qbuzz-bedrijfskleding.  

 

Aanmelden Qbuzz kostuum 2014

10 april 2014

Iedereen die zich nog niet heeft aangemeld voor het nieuwe Qbuzz kostuum mag dit blijven doen! Alsjeblieft via een e-mail naar kleding@qbuzz.nl.

 

Het kostuum bestaat uit een donker blauwe colbert en bijpassende pantalon of rok. De pantalon zal in twee versies leverbaar zijn; een wintervariant uit een dikkere stof en een zomer variant.

 

Iedereen die zich aanmeldt zal uitgenodigd worden voor een pasronde. Gezien het model en stof van het nieuwe Qbuzz kostuum is het noodzakelijk om iedereens maten op te nemen. Iedereen die gepast wordt, krijgt het kostuum zo snel mogelijk toegevoegd aan zijn/haar kleding account.

 

Na de evaluatie met de kledingcommissie worden de damespantalons en damescolberts en rok qua model aangepast. We hopen op deze manier dameskleding aan te bieden die goed past.

 

De kosten:
zomer herenpantalon 136 punten
winter herenpantalon 145 punten
heren colbert 249 punten.

 

Servicedagen HekonValentijn 2014

Januari 2014

Elke maand komt een medewerker van HekonValentijn retouren ophalen. Ook is er gelegenheid om kleding te passen en maten op te laten nemen.

Standaard wordt de Bornholmstraat aangedaan. De andere vestigingen worden bezocht, in overleg met de teamleiders. Je teamleider kan een afspraak maken met HekonValentijn voor je maken om kleding te passen of maten opnemen.

De volgende servicedagen zijn op:

dinsdag 6 mei 2014

dinsdag 3 juni 2014

dinsdag 1 juli 2014

 

 

Het chauffeurspakket in één overzicht

Augustus 2013

Onder het tabblad Chauffeurspakket is een overzicht van alle kledingproducten uit de Qbuzz bedrijfskleding lijn gegeven. Per productcategorie zijn de diverse modellen met een omschrijving, een plaatje en de punten opgenomen. Afhankelijk van je functie kunnen wij producten toevoegen aan jouw account. Wil je graag een bepaald product toegevoegd hebben, stuur dan alsjeblieft een

e-mail naar kleding@qbuzz.nl.

 

De juiste kleding maten

Mei 2013

Wanneer je bedrijfskleding niet (meer) goed past, horen wij dit graag. Bij de concessie start zijn de kledingmaten van elke chauffeur vastgesteld. Het kan zijn dat de maten afwijken van de huidige pasvorm. Als dit het geval is, kan je je huidige maten op het kledingformulier (klik hier) invullen en op sturen naar
kleding@qbuzz.nl.

Het is ook mogelijk om op één van de servicedagen je opnieuw te laten opmeten door een medewerker van HekonValentijn.

 

Ontbrekend kledingstuk in jouw account?

Wanneer je een kledingstuk mist in jouw account,  stuur dan een e-mail naar kleding@qbuzz.nl. Wij voegen het product zo snel mogelijk toe aan jouw kleding account.

 

Inlog kwijt of kleding vraag?

Mail naar kleding@qbuzz.nl

Via dit email adres komt jouw vraag, opmerking,verzoek bij de juiste persoon terecht en streven wij er naar om het zo snel mogelijk te behandelen.

 
 
Inloggen

Inloggen
 
 
 
 
Extra info

Extra info